Novinky

Zverejnené: 13.03.2018

Prepracovaný modul pre newslatter

Zverejnené: 13.03.2018

Modul ponuky

Zverejnené: 13.03.2018

Čisté URL adresy

Zverejnené: 27.08.2017

Porovnávač produktov
SlovenskýČeskýPoľsky

0 ks 0.00 €


2.42 € s DPH

Tento tovar máme skladom

Vinné kvasinky Vinflora® 20 ml na výrobu 10-30 l domáceho ovocného i hroznového vína - tekuté ušľachtilé vínne kvasinky Vinflora® slúžia pri výrobe domáceho ovocného aj hroznového vína, k správnemu a spoľahlivému zakvasení 10-30 l ovocnej šťavy alebo muštu. Súčasťou balenia je liekovka s kvasinkovou suspenziou (20 ml), živná soľ a návod na použitie. Všetko je uložené v papierovej škatuľke. Minimálna trvanlivosť je 6 mesiacov.

Zloženie pepsinového syridla LAKTOSIN:

Voda, bravčová sliznice, kyselina chlorovodíková, benzoan sodný, kyselina sorbová, lieh, cukrový kulér, eugenol, tymol.

Dávkovanie pepsinového syridla LAKTOSIN:

Syridlo sa dá ľahko dávkovať: 10 ml na 10 litrov mlieka. Podľa skúseností našich zákazníkov je však potrebné zvýšiť množstvo syridla na cca 14 kvapiek na 1l mlieka. Minimálna trvanlivosť je 3 mesiace. To však neznamená, že po uplynutí tejto doby je syridlo nepoužiteľné - iba sa znižuje účinnosť a je preto potrebné zvýšiť odporúčané dávkovanie. Potrebnú dávku syridla zrieďte v pomere cca 1: 10 s vlažnou vodou a až potom nalejte do pasterizovaného mlieka. Teplota syreného mlieka 23 ° C. Mlieko s prídavkom syridla miešajte 1 minútu, potom v opačnom smere do ustálenia. Potom nechajte mlieko zrážať v pokoji. Tekuté syridlo je výhodnejšie najmä pre spracovanie menšieho množstva mlieka. 1/2 hodiny pred zasýřením doporučujeme pridať do mlieka 36% roztok chloridu vápenatého v pomere 2-5 ml na 10 litrov mlieka (kávová lyžička = cca 3ml). syridlový preparát Laktoflora syridlo na syr syridlo na syry syridlo na výrobu syrov prírodné syridlo do mlieka na výrobu syra

Hmotnosť 0.03 kg


Otázka na predajcu

 

Loading