Sous Vide MIDI 25 l varič pre varenie vo vákuu HORECA WATER CHEF - digitálny vákuové varenie obsatrá termoregulátor, s ktorým možno vďaka dokonale kontrolovateľné teplote a konzistentné cirkuláciu vody dosiahnuť perfektný výsledok pripravovaného pokrmu. Sous Vide systém je metóda, ktorá zabezpečuje: - zachovanie organoleptických vlastností suroviny - zamedzenie dehydratácia suroviny - v kombinácii s použitím šokového zmrazovače je umožnené dlhodobejšie skladovanie než za použitia bežných metód - lepšie plánovanie a kontrola prípravy jedál Technické dáta: rozmery prístroja: 350 x 550 x 320 mm vnútorná výška komory: 200 mm maximálna výška hladiny vody: 170 mm maximálna kapacita komory: 25 l hmotnosť: 12 kg napätie: 230 V-50 Hz príkon 1000 W pracovná teplota: 45 ° C - 100 ° C Sous Vide variče pre varenie vo vákuu - vákuové varenie SousVide je moderná kuchárska metóda pracujúci na molekulárnej báze. Potravina sa ochutí a vloží do speciálnícho Sous Vide vrecka. Zo Sous Vide vrecka sa odsaje maximálne možné množstvo vzduchu a potom sa Sous-Vide sáčok vloží do nahriatej kúpeľa. Sous Vide technológie pre vákuové varenie pokrmov vo vodnom kúpeli pri teplote nižšej ako 100 ° Celzia. Vďaka tejto metóde je jedlo šťavnatejšie, mäkšie, zdravšie, zachováva vitamíny, enzýmy a prírodné šťavy. Prírodné štruktúra výrobkov nie je poškodená počas varenia. Jedlo varené v sáčkoch má dlhšiu trvanlivosť. Používaním Sous Vide varenia sa minimalizujú tepelné straty hmotmosti pripravovaných pokrmov, ktoré si zachovávajú prirodzenú chuť a arómu danej potraviny. HORECA je produktový rad prestížneho talianskeho výrobcu vákuovacích baličiek LAVEZZINI srl