Komorová vákuová balička HORECA CVE 350, profi vakuovačkou potravín - zváracie lišta 350 mm, digitálne ovládanie, olejové čerpadlo, komorové sanie, vstup do oblasti profesionálneho vákuového balenia s komorovými strojmi. Vakuovačky na potraviny majú presné a jednoduché elektronické zariadenia. Môžu pracovať s rôznymi druhmi vákuových vriec, základom sú hladké vakuovací sáčky, vrúbkované vakuovací sáčky pre externé sanie. Trojnásobné použitie: balenie tekutých produktov balenie pevných produktov balenie s externým saním pre rozmerovo objemné produkty balenie do GN vďaka špeciálnemu setu Konštrukcia a použité materiály zaručujú vysoký hygienický štandard a dlhodobú životnosť Vhodné pre umiestnenie na pracovnom stole Na obsluhu nie je treba žiadnych špeciálnych znalosti ai nezaškolení obsluha po krátkom zacvičenia zvládne obsluhu a dosiahne vynikajúcich výsledkov Štandardné vybavenie: Jednoduchý ovládací panel Olejová náplň s automatickým čistiacim systémom Lisovaná pracovné komora so zaoblenými vnútornými rohmi Vyberateľná zváracie lišta Možnosť pripojenia adaptéra pre vákuovanie v GN Pohodlný prístup k vniřrnímu usporiadanie vďaka možnosti zdvihnutí krytu o 90 ° vode odolná fólia ovládacej jednotky Plošné vkládací polyetylénovej dosky (regulácia priestoru v komore) Doplnkové vybavenie: Dávkovanie inertného plynu Orez vre ky pre 1 zváracie lištu Mobilný podstavec Vložka pre balenie tekutých produktov Technické dáta: rozmery prístroja: 460 x 500 x 420 mm rozmery komory: 360 x 400 x 190 mm zváracia lišta: 350 mm hmotnosť: 42 kg napätie: 230 V-50 Hz vákuová pumpa Q = 8 (9.6) m3 / h - olej príkon 450 W telo prístroja z nerezovej ocele Video s komorovou baličkou HORECA CVE 300: Jedná sa o profesionálne vákuovú baličku, ktorá disponuje dostatočným sacím výkonom, aby spĺňala nároky na komerčné použitie. Vákuová balička HORECA CVE 350 nájde široké uplatnenie v cateringu, fast foodoch a ďalších malých až stredných komerčných prevádzkach. Použitie vákuovacích vreciek: Vďaka komore možné používať hladké vákuovacie sáčky. Hladké vákuovacie vrecká sú výrazne lacnejšie ako vrúbkované vakuovací vrecúška, ktoré sú zas nevyhnutné na vákuové baličky s externým saním. Obstarávacia cena vákuových baličiek s externým saním je síce nižšia ale v dlhšom horizonte prevádzke sa komorová vákuová balička ekonomicky oplatí. Proces vákuovania potravín v komorovej vákuovej baličke: Proces vákuového balenie potraviny prebieha tak, že najprv vákuová balička počas nastavenej doby odsáva vzduch z komory a následne zavarí vákuovacie sáčok. Práve hodnoty doby sania a doby zavarenie vrecka možné nastaviť podľa požiadaviek a uložiť do prednastaveného programu. Podľa potreby si tak nastavíte program pre balenie podľa typu potraviny. Ergonomická konštrukcia vákuové baličky je prispôsobená použitie v komerčnom priestore, tak aby bola práca a čistenie vákuové baličky čo najjednoduchšie. Vďaka prelisu dna vákuové baličky možno baliť aj produkty s vysokým obsahom tekutín. Tekutina tak stečie na dno sáčku a nemôže sa tak dostať do čerpadla čím by došlo k poškodeniu baličky. Vákuovanie do gastronádob: Vďaka nástavcami pre vákuovanie v gastronádobách, ktorý je možnosť dokúpiť ako príslušenstvo, možno vákuovo baliť potraviny do gastronádob so špeciálnym vekom a predĺžiť tak ich dobu trvanlivosti. Samozrejmosťou je použitie kvalitných komponentov, nerezového opláštenie a dostatočne výkonného čerpadla pre nasávanie vzduchu. HORECA je produktový rad prestížneho talianskeho výrobcu vákuovacích baličiek LAVEZZINI srl profesionálny vakuovačkou vakuovací komorovej baličky komorová vakuovačkou kvalitné vakuovací prístroj na mäso vakuovací vakuovačkou na potraviny nerez talianska profi vákuovania potravín prístroj na vákuovanie jedla prístroj na vákuovanie sáčkov