Komorová vákuová balička BEEKETAL D260Z, profi vakuovačkou potravín - zváracie lišta 260 mm, digitálne ovládanie, olejové čerpadlo, komorové sanie, vstup do oblasti profesionálneho vákuového balenia s komorovými strojmi. Vakuovačky na potraviny majú presné a jednoduché elektronické zariadenia a tlakomer na ovládanie sacieho tlaku. Môžu pracovať s rôznymi druhmi vákuových vriec, základom sú hladké vakuovací sáčky, vrúbkované vakuovací sáčky pre externé sanie. Konštrukcie a použité materiály zaručujú vysoký hygienický štandard a dlhodobú životnosť Vhodné pre umiestnenie na pracovnom stole Na obsluhu nie je treba žiadnych špeciálnych znalosti a aj nezaškolení obsluha po krátkom zacvičenia zvládne obsluhu a dosiahne vynikajúcich výsledkov Štandardné vybavenie: Jednoduchý ovládací panel Olejová náplň s automatickým čistiacim systémom Lisovaná pracovnej komora so zaoblenými vnútornými rohmi Vyberateľná zváracie lišta Pohodlný prístup k vniřrnímu usporiadanie vďaka možnosti zdvihnutí krytu o 90 ° Vode odolná fólia ovládacej jednotky Technické dáta: rozmery prístroja: 330 x 480 x 360 mm rozmery komory: 285 x 390 x 90 mm zváracia lišta: 260 x 8 mm hmotnosť: 32 kg napätie: 230 V-50 Hz vákuová pumpa Q = 15 m3 / h príkon 400 W zváracie teplota: 3 úrovne Low, Medium, High doba vákuovanie nastaviteľná 0-99 s doba zvárania 0-5 s doba chladenia 0-5 s skrinka je kompletne z nerezu P oužív vákuovacích vreciek: Vďaka komore možné používať hladké vákuovacie sáčky. Hladké vákuovacie vrecká sú výrazne lacnejšie ako vrúbkované vakuovací vrecúška, ktoré sú zas nevyhnutné na vákuové baličky s externým saním. Obstarávacia cena vákuových baličiek s externým saním je síce nižšia ale v dlhšom horizonte prevádzke sa komorová vákuová balička ekonomicky oplatí. Proces vákuovania potravín v komorovej vákuovej baličke: Proces vákuového balenie potraviny prebieha tak, že najprv vákuová balička počas nastavenej doby odsáva vzduch z komory a následne zavarí vákuovacie sáčok. Práve hodnoty doby sania a doby zavarenie vrecka možné nastaviť podľa požiadaviek a uložiť do prednastaveného programu. Podľa potreby si tak nastavíte program pre balenie podľa typu potraviny. Ergonomická konštrukcia vákuové baličky je prispôsobená použitie v komerčnom priestore, tak aby bola práca a čistenie vákuové baličky čo najjednoduchšie. Vďaka prelisu dna vákuové baličky možno baliť aj produkty s vysokým obsahom tekutín. Tekutina tak stečie na dno sáčku a nemôže sa tak dostať do čerpadla čím by došlo k poškodeniu baličky. Samozrejmosťou je použitie kvalitných komponentov, nerezového opláštenie a dostatočne výkonného čerpadla pre nasávanie vzduchu. profesionálny vakuovačkou vakuovací komorovej baličky komorová vakuovačkou kvalitné vakuovací prístroj na mäso vakuovací vakuovačkou na potraviny nerez talianska profi vákuovania potravín prístroj na vákuovanie jedla prístroj na vákuovanie sáčkov